Welkom

op de website van Lazuur food community Wageningen.
Per maandag 3 april is de winkel in de Bevrijdingsstraat 22 overgedragen aan Coƶperatie Odin.

U wordt na 20 seconden doorgeleid naar de betreffende website van de winkel.
Wilt U op de website van Lazuur food community blijven, klik dan hier.

Met dank voor uw klandizie,
een hartelijke groet.


Bij Lazuur Wageningen kunt u terecht voor al uw biologische levensmiddelen: van vers gebakken brood en groente van het seizoen tot een groot assortiment kruidenierswaren, zoals granen, noten en sappen. Iedere dag is er een verse maaltijd verkrijgbaar, bereid in eigen keuken, met een wekelijks wisselend menu. Daarnaast vindt u bij ons producten op natuurlijke basis voor persoonlijke verzorging en huishouding.

Lazuur betekent blauw, licht, helder en transparant. De naam Lazuur staat voor de openheid die we nastreven. De winkel is ingericht als een overzichtelijke marktplaats, waar consumenten en producenten elkaar kunnen ontmoeten. We doen dit vanuit ons motto:

Goed voedsel, goed voor iedereen, met zorg voor de Aarde

Lazuur werkt vanuit een gezamenlijke verantwoordelijkheid samen met consumenten, winkeliers en producenten aan rechtstreekse, duurzame en eerlijke productie en handel. Lazuur is georganiseerd als voedselcollectief, ofwel een food community. Wij gaan graag een actieve verbinding met onze klanten en producenten aan, om samen te bepalen wat er in de winkel te verkrijgen is. Zo kunt u kopen in uw eigen winkel!